Karibi Običaji Vjenčanje

Karibske tradicija vjenčanje zaista zanimljivo i uzbudljivo zbog činjenice da su mnoge karipske otoke slijedite vjenčanje tradicija Amerikanaca dok su ostali stvoriti osebujan spoj afričke i europske kulture koja se obično Karibima i mogao pronaći nigdje na svijetu.

Carinski zapravo varira od otoka do otoka. Ali, čest običaj omogućava mladenka i mladoženja u haljini u njihovim najfinije odjeće. Onda je mladenka i mladoženja prema crkvi, bilo iz mladenku mjestu ili od mladoženja mjestu. Tada crkve zvono zvoni u cilju najavljuju vjenčanje do otoka. Obično su seljani liniju ulice za pregled mladenka i mladoženja hodaju u crkvu i to je obavezno za svakog svjedok da se izjasni o mladenka i mladoženja’s odjeću.

Gosti su uglavnom poziv Riječ usta, samo u čast nekim iznimnim slučajevima, pozivnice su pisani rukom. Nevjesti oca ili oba roditelja pratnja joj na redu s njom lice prekrivena velom po. Na kraju ceremonije, mladoženja je žičara zavjesu poljupci i njegova nova mladenka, što je amalgamacija katolika i afričke tradicije.

Svadba ide na prijem za cijelu noć sa tradicionalnim čeličnim bubanj otok glazbe, puno slatkiša, divlja ples i mnogi toasts za zdravlje i sreću u novo srijeda par. Vjenčanja pokloni uključuju tradicionalne rukom izrađene quilts i domaće namještaja.

Hrana odražava tipične jedinstvenost otocima, uključujući curried kozu, začinjen i pržena piletina spazmatičan plantains. Otok svadbena torta je jedinstveno u svijetu koji je tradicionalan ‘crni kolač’ na recept od kojih se prenosi od majke na kćer za mnoge naraštaje.

Las Vegas Wedding Recepcije
Vjenčanje Odredišta
United States Svadbeni paketi
Michigan Svatbena prostorima
Vjenčanja u Maine
Palm Beach Vjenčanja
Chicago Svadbeni paketi
Vjenčanja u Indiji
Aruba Svadbeni paketi
Vjenčanje Medeni Paketi i
Vjenčanje Pogledaź