Italija Svatbena prostorima

Italija i osnažujući nudi izvanredne lokacije ili prostorima gdje se možete urediti Vaše svadbene svečanosti. To čini vaš dan vjenčanja krajnje mjerodavan svim udarnim mjestima, divan ambijent i modernim udobnost. Neke vjenčanje prostorima u Italiji su kako slijedi.

The Campidoglio Vjenčanje u dvorani

Taj veličanstveni Vjenčanje u dvorani je smještena u povijesnom centru Rima. Odmorište na vrhu Capitoline Brdo ga gleda na rimski Forum samohvalisanje Grand stubište designed by Michelangelo i panoramski pogled na cijeli Rim Grada. On posjeduje veliki broj gostiju i flaunts elegantnom ambijentu s crvenim damast Zavjese i bogatu tapecirani opremanja.
Carcalla Vjenčanje u dvorani

To se može pohvaliti i romantičnom okruženju pogodno za svoj dan vjenčanja. Ova postavka je zadubljen u rimsko ruąevine od bata Caracalla. Stvarna struktura je bivši samostan okružen zelenim parkom. Ovdje možete proslavili bujno Svatbena sveccanosti upravo način na koji to bude želio.

Vrtovi za simbolična ceremonija vjenčanja

Taj veliki park s prekrasnim vrtovima i cvatnje stabala nalazi se u samom srcu grada. U vrtu se smatra kao “zelena pluća u Rimu ‘daje mogućnost da vaše vjenčanje proslaviti privatno i daje Vam udoban i romantičan ugođaj.

St. Peter bazilika

To je najveća i svjetske najfinije velika crkva samohvalisanje i klasične arhitekture. Krajem bazilici; mnoge druge manje kapele su položili na obje strane i na jednom od ovih, vjenčanja se držati u apsolutnim odstupnica. Vjenčanja kapelica je pogledana putem slavnog kovanog željeza vrata s uljepšavanje koji je tada završila isključeno za obrede sa bučne baršun zavjese. Unutrašnji dekor flaunts elegantnom drvu oblaganje, fresaka i pozlata.

Barokne katedrale

To obilati Kapelica se nalazi u srcu Positano se na trg. Ovo je jedna od najljepših katedrala uživa i prekrasnom lokaciji. U prednjem je lijep bulevar; odavde antičkog set stepenica vodi vas u srcu grada. Unutar bijele i zlatne Unutrašnjost je zaista elegantan i klasičan. To je sjajan crkve i savršena za vjenčanja.

18. stoljeće Palace

Ova romantična kući nalazi se na kamenom’s bacaju udaljenost od plaže. To showcases romantična i ugodan ambijent koji je idealna za stambene vjenčanja. Ta palača flaunts Napolitanac arhitektonskih postavljanje i dom autentična i elegantan furnishers. 3 različite delove dobro manicured vrt, kao i krovna terasa vrh je dostupna za stambeno ceremonije vjenčanja.

Positano Vjenčanje u dvorani

Taj šarmantni svadbena dvorana otvara terase prekrasan pogled na ocean ugostiti Vaše vjenčanje. Lokacija je breathtakingly Scenic i slikovito. Možete ugostiti veliki broj gostiju u ovom divnom svadbena dvorana.

Capri Vjenčanje u dvorani

Taj čarobni otok nudi egzotične lokacije idealna za vaš dan vjenčanja. Piazzetta slavni je krv otoka i mnoge ceremonije vjenčanja se održavaju u ovom prekrasnom dvoranu. Dvorana pruža panoramski pogled na otok i lijepim vrtom.

Privatna venecijanske palače

To spektakularno palači iznad Grand Canal in Venice. To se može pohvaliti i obilati palača savršen ambijent za svadbene svečanosti.

Venecija Vjenčanje u dvorani

Palazzo Cavalli je najpoznatije vjenčanje dvorana u Italiji. To je klasificiran palača za organizaciju svadbene svečanosti. Ono iznad Grand Canal i Rialto Bridge i iznutra foyer omogućava vam da dođete u gondola (pod uvjetom slijetanje). Mramorni stubište Voli je obnovljena iznutra i dvorana je ukrašen mletačke namještaj i obilje sunca. Na zidovima su freske i antikvarijat slika. Možete pozvati veći broj gostiju za vaše vjenčanje. Italija osigurava ostale izvrsne i opušteno vjenčanje prostorima i lokacijama. Možete odabrati prema želji i proračun. Savršen izbor za vjenčanja održavaju učinit će vaš dan vjenčanja je pravi uspjeh.

Vjenčanja u Meksiku
Vjenčanje prostorima
St. Louis Vjenčanje Lokacije
Vjenčanja u Orlando
Gruzija Svatbena Lokacije
San Francisco Svadbeni paketi
Ohio Svatbena Lokacije
Missouri Svatbena Lokacije
Vjenčanje Ideje
Jamajka Svadbeni paketi
Plaža Svatbena Ideja