Jamajka Svadbeni paketi

Jamajka se otok u Zapadna Indija južno od Kuba i zapadno od Haiti. Nalazi se u moru i Karibima, treći je većina naseljenih zemalja u Anglophone Amerike, nakon Sjedinjenih Država i Kanade. Jamajka je treći najveći otok u Karibima. To je mješovita i slobodne tržišne ekonomije. Turizam i rudarstva su vodeći deviznog zarađuju.

PAKETI VJENČANJA U JAMAJKA Nekoliko svadbeni paketi dostupni su u Jamajka. Ovi paketi kostim proračun i za povlaštene pojedince. Svaki od Jamajka Svatbena Paketi mogu biti prilagođene individualnim potrebama stane. Sve opcije su dizajnirane sa eleganciju personaliziranoj pozornost na svaki detalj.

Jamajka svadbeni paket uključuje fiksacija je mjesto održavanja vjenčanja i recepcija. Ona pruža zalazak sunca vjenčanje, vjenčanje vrt, tradicionalna crkva vjenčanje, vjenčanje slap, podmorski vjenčanje, vjenčanja i primorskog kapela stablo kuća vjenčanje. Neki od važnih vjenčanja lokacija u Jamajka su Kingston, Montego zaljeva, Negril, Ocho Rios, Port Antonio i Južne obale.

Svadbeni paketi također uključuje izbor od svadben haljina, za frizuru i ljepota liječenje. Ugostiteljskom aranžmani, postavljajući izbornik, večere stavke i aranžmanima toplog i hladnog pića također su uzeti njegu unutar paketa. Opet je svadbena torta i šampanjac su također osmišljene.

Vjenčanja paketi uključuju uređenje sveccanosti i recepcije site uz cvijet dekor. Prijevoz aranžmani, fotografije i čišćenje usluge također su dostavili.

Fall Vjenčanje Ideje
California Beach Vjenčanja
Texas Svadbeni paketi
Michigan Svatbena prostorima
Philadelphia Svatbena prostorima
Vjenčanja u Cancun
Vjenčanja u Indiji
Pittsburgh Vjenčanje Lokacije
Unique Wedding Lokacije
Vjenčanja u Francuska
Priobalni Svatbena Lokacije