Oakland Svatbena Lokacije

Uvijek je zabavno imati vjenčanja u neke egzotične, daleko mjesto. 10 najboljih odredišta vjenčanje u svijetu su vrlo pogodna za ove namjene izdvaja i svaka druga na neki način ili drugo. Iako su neke destinacije su prirodno lijepa, drugi su goleme povijesti i kulture, a iza njih i još neki drugi su u većini spektakularne manmade atrakcija kako bi vaše vjenčanje vrlo poseban i nezaboravne prigodu.

Dano u nastavku je popis od 10 najviše spektakularno vjenčanje i omiljenih destinacija u svijetu.

Oakland je grad u zapadnoj Kaliforniji u San Francisco zaljeva, nasuprot San Francisco; prvenstveno urbanih i industrijski centar. Neki vjenčanje Oakland prekrasnim lokacijama u gradu su kako slijedi

Quent Cordair likovne umjetnosti Quent Cordair likovne umjetnosti je nestled usred lijep i nadahnjujući okolica ljubazan do 120 gostiju. To se može pohvaliti i savršen postavka za svadbene svečanosti. Stručno osoblje pomaže u planiranje za svadbene svečanosti.

Stoljeća Kuća i vrtovi stoljeća Kuća i dvorište je lijepo i elegantno je mjesto za vaše vjenčanje ceremoniji. The ballroom je ukrašena lijepim luster i rasvjeta tvrdo kata i mogu ugostiti do 250 osoba. Dobro održavani ošamućujući vrtovi, koji uključuju gazebo za svadbene svečanosti s opuštajući zvuk vode koja prolazi cijelim našim fontana, može ugostiti do 400 gostiju za Vaše svadbene svečanosti.

Niles Banquet Hall Elegantan i klasična cigla zgrada Niles Banquet Hall je smješten u povijesnoj Niles Distrikta Fermont te pruža smještaj za sjedenje i 400 gostiju za svaku prigodu. Nudi pozornica za vaše vjenčanje ili muzički bend i kuće disco kugla za neograničenu zabavu i veselje.

Montclair BistroMontclair Bistro je idealno smještena u bogatoj okruzzenju tucked u Oakland Hills nudi basnoslovan Banquet dvoranu za privatne intimne svadbene svečanosti.

Eagles orlovi Hall Hall je povoljno smješten u vrba Glen nudi čiste i udoban prostor događaj pomirljiv 225 gostiju.

Wildwood rali ResortNestled u drvenu kanjon Wildwood rali Mjesto je pogodno za postavljanje vaše vjenčanje ceremoniji. To flaunts prekrasnoj uvali stabala i zapanjujuća staromodan pokrivene hrastova pogledom na terasastim vrtovima i prekrasne fontane.

Rutherford Hill vinarija Rutherford Hill Vinarija pruža zadivljujući pogled na dolinu napa i broji 200 gostiju za vaše vjenčanje ceremonija.

Saratoga Country Club Country Club Saratoga je izvanredan ambijent za Vaše svadbene svečanosti. Ona pruža zadivljujući pogled na Santa Clara Valley i broji 250 gostiju.

Hawaii Beach Vjenčanja
California Svatbena Pogledaź
United States Svadbeni paketi
Maui Resort Vjenčanja
Malta Svatbena prostorima
Michigan Svatbena prostorima
Unique Wedding Lokacije
St. Louis Vjenčanje prostorima
Prekrasna Vjenčanje Lokacije
Bay području Svatbena Lokacije
Vjenčanje Ideje